În avangarda psihometriei

"cut-e reprezintă inteligenţă, validitate şi personalizare. Aşa am inovat evaluarea psihometrică." Andreas Lohff, cut-e Group

La câţiva ani după ce a fost fondată, cut-e şi-a ocupat poziţia de cel mai inovator furnizor de instrumente psihometrice pentru diagnoză de resurse umane de pe web.

Formatele creative de itemi, sistemul de raportare accesibil şi evaluarea ştiinţifică riguroasă caracterizează soluţiile oferite de cut-e şi asigură succesul clienţilor noştri.

Astăzi, cut-e realizează peste 7 millioane de evaluări în fiecare an şi susţine deciziile de resurse umane ale unui număr impresionant de mari companii şi organizaţii în întreaga lume, oferind informaţii valide şi semnificative. "La cut-e recrutăm persoane inteligente și construim produce istețe.Toate instruméntele noastre sunt valide. Noi valorăm clienții noștri; clienții preferă cut-e." explică Andreas Lohff, Fundator și Co-director cut-e Group.

• cut-e este liderul mondial în proiectarea şi implementarea testelor şi chestionarelor online folosite pentru recrutarea, selecţia şi dezvoltarea oamenilor din organizaţii.
  • Noi evaluăm peste 7 millioane de persoane pe an în peste 70 de ţări şi 40 de limbi diferite.
  • Combinarea psihometriei, tehnologiei inovatoare şi serviciilor de consultanţă aferente cu înţelegerea problemelor din mediul de afaceri aduce beneficii de personal şi financiare oamenilor, companiilor şi organizaţiilor.

Valorile noastre: inteligent. valid. preferat.

La cut-e, noi avem deplină încredere că instrumentele psihometrice creează beneficii ce nu pot fi oferite de alte metode. Noi creăm abordări inovative pentru manifestarea acestor beneficii în cazul clienţilor noştri şi al persoanelor pe care le evaluăm.

Punem clienţii pe primul loc

Tot ceea ce facem este determinat de cerinţele clienţilor. Pentru noi, serviciile pentru clienţi înseamnă a identifica nevoile clienţilor şi a le oferi soluţia optimă pentru acestea. Construirea unei relaţii puternice cu clienţii, consultarea cu clienţii şi nu a clienţilor, precum şi livrarea unei valori reale contra sumelor primite, acestea toate sunt elemente care ne diferenţiază puternic de concurenţi.

Să depăşim tradiţia

Ceea ce ne motivează este să depăşim metodele tradiţionale, să îmbunătăţim abordările standard şi să creăm modalităţi mai valoroase şi mai eficiente de măsurare a factorilor umani. Noi suntem deschişi către ideile neconvenţionale şi suntem întotdeauna pregătiţi să învăţăm şi să creştem odată cu clienţii noştri.

Integritatea personală şi profesională sunt principii de bază

La cut-e, integritatea personală şi profesională sunt capitale. Noi tratăm oamenii corect şi cu respect. Creăm oportunităţi de învăţare şi dezvoltare. Ne concentrăm pe abilităţi, cunoştinţe şi leadership, nu pe ierarhie. Şi ne simţim bine la locul de muncă.

Toate instrumentele noastre sunt dezvoltate în conformitate cu cele mai înalte standarde ştiinţifice. Mijloacele noastre de măsurare au o bună fidelitate, obiectivitate şi validitate. Realizăm continuu cercetări şi îmbunătăţiri ale instrumentelor noastre. Cooperăm cu clienţii noştri şi cu universităţi selecţionate pentru proiecte de cercetare psihometrică.

Fondatorii noștri

cut-e a fost fondată în 2002 de Andreas Lohff şi Dr Achim Preuss, iar la nivel mondial lucrează astăzi aici peste 250 de profesionişti.

Andreas Lohff

Managing director şi fondator

cut-e GmbH
Großer Burstah 18-32
20457 Hamburg

+49-40-3250.3892
andreas.lohff(at)cut-e.com

Andreas lucrează în domeniul psihologiei organizaţionale din 1985 şi a condus proiecte de succes de consultanţă în resurse umane pentru companii ca IBM, DaimlerChrysler, Dow Chemicals, Beiersdorf, Henkel şi Allianz. Principalele sale arii de expertiză sunt modelarea de competenţe, diagnostic de management, dezvoltare de management şi evaluare online.Absolvind cu o Diplomă în Psihologie la Universitatea Christian-Albrecht din Kiel (Germania), Andreas şi-a început cariera cu NISOB, o companie germană de consultanţă în psihologie organizaţională. În 1989, el a fondat filiala din Germania a SHL Group plc, furnizorul numărul unu de instrumente psihometrice ocupaţionale din anii 1990. În ultima sa poziţie la SHL, el a condus activităţile de dezvoltare de produse, vânzări şi marketing la nivel european. În octombrie 2002, el a pus bazele grupului cut-e împreună cu Achim Preuss.La cut-e, Andreas este responsabil pentru marketing, vânzări şi pentru reţeaua internaţională. De asemenea, el conduce importante proiecte de consultanţă în RU şi evaluare managerială pentru clienţi naţionali şi internaţionali cum ar fi BASF, Deutsche Telekom, EnBW şi UN. El lucrează în germană şi engleză.

Dr. Achim Preuss

Managing director şi fondator

cut-e GmbH
Großer Burstah 18-32
20457 Hamburg

+49.40.32503893
achim.preuss(at)cut-e.com

Cu îndelungata sa experienţă (din 1989) în psihologie organizaţională şi automatică, Achim a condus proiecte de succes de consultanţă în resurse umane şi în dezvoltare IT pentru companii ca Beiersdorf, Credit Suisse, DaimlerChrysler, L'Oreal, 3M şi Siemens. Principalele sale arii de expertiză sunt analiza postului, knowledge engineering şi e-HR, cu accent pe soluţiile online pentru evaluare şi dezvoltare. De-a lungul anilor, el a publicat mai multe articole despre knowledge engineering, metodologiile de predicţie şi e-HR.Achim a absolvit cu o Diplomă în Psihologie şi un doctorat în automatică. El a lucrat 3 ani ca profesor asistent în departamentul de psihologie organizaţională de la Universitatea din Jena. După mai mulţi ani de consultanţă şi programare în regim freelance, în 1996 el s-a alăturat SHL Group plc, furnizorul numărul unu de instrumente psihometrice ocupaţionale din anii 1990. În ultima sa poziţie la SHL, el era Directorul pentru Europa pentru Dezvoltare de produse şi Servicii IT. În octombrie 2002 a fondat – împreună cu Andreas Lohff - grupul cut-e.La cut-e, Achim este responsabil pentru sistemele IT şi dezvoltarea de produse, pentru infrastructură şi reţeaua de parteneri pentru tehnologie. De asemenea, el conduce importante proiecte de evaluare online pentru clienţi cum ar fi Commerzbank, Volkswagen, Bertelsmann, Siemens şi Randstad.